unt sheaAcest ingredient natural este folosit in diverse creme si lotiuni destinate tratamentului pielii uscate si chiar celei ultra-uscate. Datorita numerosilor compusi activi pe care ii contine, untul de karite este ideal pentru a-ti rezolva astfel de probleme. De asemenea pe langa faptul ca hidrateaza pielea uscata acesta are o actiune pozitive chiar si impotriva iritatiilor, asadar iata doua caracteristici importante ale untului de shea.

Copii sunt cea mai importanta parte a unei familii, dar ce te faci atunci cand pielea micutului sufera din cauza scutecelor pe care le folosesti zi de zi? Raspunsul este pe cat se poate de simplu si eficient: achizitionezi un produs biologic pe baza de unt de karite, deoarece acesta reduce inflamatia pielii si este foarte indicat in tratamentul iritatiilor produse de respectivele scutece. Putine mamici stiu acest lucru, insa daca vrei sa fii sigur ca ii ofera pruncului tau tot ceea ce este natural si benefic inca de la o varsta frageda atunci nu ezita sa faci alegerea corecta.

Produsele pe baza de unt de karite sau unt de shea dupa cum mai este cunoscut pot fi achitizionate fie de la magazinele reale, prin intermediul unor cataloage sau de pe site-urile web. Aceasta din urma prezinta avantajul unui pret mai mic, deoarece nu exista costuri atat de mari cu intretinerea si plata utilitatilor.