unt shea 8Cu toate acestea, odata ce a fost obtinut el isi gaseste intrebuintarea oricand si in orice produs cosmetic biologic, deoarece are o serie de caracteristici si efecte pozitive pe care merita sa le cunosti. In primul rand este indicat pentru tratamentul diverselor probleme a pielii, astfel ca fie vorbim despre pielea uscata sau iritata sau pur si simplu despre necesitatea revitalizarii si a recapatarii aspectului normal, produsele bazate pe ingredientul in cauza sunt foarte indicate.

Mai mult decat atat, uneori pielea are tendinta sa crape devenind aspra si neplacuta la atingere, iar de aspectul esetetic nici nu mai vorbim. O lotiune sau o crema de corp care contine unt de karite reprezinta o masura terapeutica foarte eficienta, asadar ia in considerare acest aspect.

Atunci cand petreci prea mult timp la soare exista posibilitatea aparitiei unor arsuri care iti pun probleme, dar cine poate sa renunte la sentimentul de relaxare pe care il ai atunci cand esti la plaja? Fara sa-ti dai seama timpul trece, dar soarele actioneaza, asadar este indicat sa ai in permanenta la tine o crema de soare bazate pe ingredientul mai sus amintit, deoarece acesta are capacitatea de a hidrata si grabi procesul de vindecare.

Acestea fiind zise sper ca ai inteles care sunt principalele caracteristici ale untului de shea care mai este numit si unt de karite pentru simplu fapt ca arborele care ofera nucile se numeste Shea-Karite.