unt shea 5Pe langa faptul ca Untul de Shea are capacitatea de a hidrata pielea si de a spori procesul de vindecare al unor leziuni, multi dintre cei care l-au folosit o perioada mai lunga de timp au remarcat ca pielea a devenit mai placuta la atingere, mai elastica si cu un aspect mult mai sanatos. Piscaturile de insecte sau eczemele nu sunt singurele tinte ale Untului de Shea, astfel ca acesta are efecte pozitive chiar si asupra unui tegument aparent integru si sanatos prin simplu fapt ca il face sa arate si sa fie mai placut atat optic si estetic, cat si tactil.

In amestec cu alte ingrediente naturale sau in compozitia unor preparate biologice destinate parului, Untul de Shea face minuni pentru podoapa capilara. Daca parul tau este uscat si cu un aspect neplacut, atunci poti incerca sa-i redai stralucirea si frumusetea de alta data optand pentru un tratament cu Unt de Shea. Pentru simplu fapt ca este compus dintr-o sumedenie de vitamine importante si acizi grasi, acesta are capacitatea de a vindeca si de a hidrata corespunzator firul de par, astfel ca dupa un tratament cu diverse produse cosmetice sau preparate biologice destinate parului nu-ti mai ramane nimic altceva de facut decat sa te bucuri de noul tau aspect!

Dupa o sesiune indelungata de plaja poti constata ca unele zone ale pielii sunt mai rosii, indeosebi pometii. In aceasta situatie, tot ceea ce trebuie sa faci pentru inceput, este sa aplici un strat subtire de Unt de Shea peste aceste regiuni si sa astepti rezultatele sa apara. Datorita faptului ca Untul de Shea hidrateaza pielea din profunzime si contine compusi bioactivi asemanatori cu cei produsi de glandele sebacee, arsurile solare sunt mult mai usor de vindecat! Mai mult decat atat, Untul de Shea poate si trebuie sa fie folosit chiar si inainte de expunerea la soare, deoarece contine acid cinamic care este cunoscut ca fiind un factor important de protectie impotriva radiatiilor UV.

Cicatricile pot fi mai usor vindecate daca vei aplica Untul de Shea direct, intr-un strat subtire. Acesta favorizeaza productia naturala de colagen, astfel ca leziunile pielii se vindeca mai usor, iar cicatricile pot disparea. Bineinteles ca durata in care vei obtine rezultatele pozitive difera in functie de adancimea respectivei cicatrici precum si in functie de particularitatile fiecarui individ. Opteaza, asadar, pentru Untul de Shea si lasa-te uimit de puterea miraculoasa a naturii!