unt shea 6El este extras din arborele Karite, o specie care se gaseste in Africa. Acest copac este protejat prin lege datorita numeroaselor sale avantaje, deoarece pe langa faptul ca reprezinta o sursa de hrana este totodata si o sursa de profit, deoarece untul de Shea este cautat in intreaga lume.

Taierea lui pentru utilizarea materialului lemnos ar fi o totala pierdere naturala, deoarece pentru a ajunge la maturitate acest arbore are nevoie de aproximativ jumatate de secol, iata deci de ce protejarea lui de catre legile aflate in vigoare este o idee exceptional de buna. In plus, lumea produselor biologice si cosmetice ar avea de suferit de pe urma acestui proces.

Fructul acestui arbore este reprezentat de nucile de Karite care sunt ulterior prelucrate, iar miraculoasa substanta naturala este obtinuta. Aceasta are numeroase intrebuintari de la sfera alimentara sau medicala pana la cea a cosmeticelor si a produselor de infrumusetare, deci daca te afli in posesia unui preparat bio care contin acest miraculos ingredient trebuie sa te gandesti cat de mult efort s-a depus pentru a-l obtine si de unde provine acest unt.

Ideea ca in interiorul acestui produs eco se afla esenta unui copac ce ajunge la maturitate in aproximativ 50 de ani este cu totul uimitoare, dar daca mai pui la socoteala si toate avantajele pe care le aduce sanatatii atunci cu siguranta este o minune a naturii. Alege sa beneficiezi de alternativa naturala si bucura-te de o sanatate indelungata atat tu, cat si restul familiei tale.