unt shea 6Produsele bazate pe aceasta substanta sunt uneori folosite pentru tratamentul ridurilor sau si mai eficient – pentru a opri procesul de formare din timp. Datorita faptului ca biocompusii din untul de karite stimuleaza intens productia de colagen, ridurile au tendinta sa nu apara ori daca isi fac simtita prezenta deja femeia in cauza are o varsta inaintata. In situatia in care vrei sa beneficiezi si tu de aceste avantaje antirid atunci nu mai sta pe ganduri si fa alegerea corecta.

Alte probleme ale tenului care pot fi rezolvate apeland la aceasta metoda sunt reprezentate de pielea uscata sau iritatiile care pot aparea uneori. Avand in vedere ca untul de karite are o capacitate de hidratare excelenta a epidermului nu este de mirare de ce rezultate foarte bune se obtin prin utilizarea corespunzatoare a cremelor bazate pe acest ingredient.

Atunci cand doresti sa iti schimbi stilul de viata si sa renunti la creme sintetice care contin o sumedenie de produsi toxici si chimici este important sa ai in vedere pretul, deoarece preparatele organice sunt mai scumpe, mai ales daca au in compozitie respectivul unt. Dupa cum aminteam si la inceputul acestui articol sunt necesari zeci de ani de zile pentru a obtine untul din nucile arborelui Shea – Karite, asadar nu te astepta la chilipiruri.