unt shea 8Datorita faptului ca este bogat in vitamine si acizi grasi esentiali, Untul de Shea este considerat a fi o adevarata sursa de hrana pentru piele. Acesta trebuie folosit atat in sezonul cald – cand aduce dupa sine anumite avantaje demne de mentionat – cat si in sezonul rece atunci cand pielea are nevoie de un suport nutritiv corespunzator pentru a se evita uscarea sau deshidratarea. Sezonul cald poate impune unele probleme persoanelor cu pielea sensibila, iar cele mai frecvente situatii neplacute au loc atunci cand radiatiile UV determina aparitia unor leziuni la nivelul pielii cunoscute ca arsuri solare. Untul de Shea nu doar ca impiedica formarea lor prin acizii grasi pe care ii contine, ci ajuta si la vindecare in situatia nefericita in care ai petrecut prea mult timp expus la soare si ai uitat sa te protejezi corespunzator.

Cu propietati antiinflamatorii foarte cunoscute, Untul de Shea poate fi considerat un adevarat medicament oferit direct de catre natura. Acesta este ideal pentru a tratata piscaturile de insecte, mancarimile pielii care apar din diverse cauze sau chiar eczemele. Bineinteles ca timpul de vindecare difera de la un individ la altul, in functie de particularitatile fiecaruia, insa ca prima intentie Untul de Shea nu inceteaza sa uimeasca prin efectele sale benefice pe care le aduce corpului si pielii.

Multe creme si lotiuni antirid sau antiimbatranire au la baza Untului de Shea, iar acest lucru se intampla datorita numerosilor compusi bioactivi pe care preparatul mai sus mentionat ii contine. Vitamina A, vitamina E si multi alti acizi grasi esentiali stimuleaza intr-un mod natural si eficient productia de colagen a pielii, astfel ca aceasta va ramane tanara, sanatoasa si frumoasa o mai lunga perioada de timp. Daca iti doresti sa-ti pastrezi pielea elastica si sanatoasa atunci nu ezita sa-ti comanzi Untul de Shea, deoarece rezultatele te vor multumi.

Acestea fiind spuse voi incheia articolul prin a-ti aminti inca odata ca Untul de Shea nu este special destinat femeilor, ci si barbatilor deopotriva. Indiferent de necesitatea pe care o ai, fie ca vrei sa grabesti procesul de vindecare al unor mici leziuni, fie ca iti doresti o piele sanatoasa si tanara, Untul de Shea este exact ceea ce iti trebuie!