Untul de Shea este pentru pielea corpului intocmai cum apa este pentru pamant. Avand o sumedenie de efecte pozitive la nivelul pielii, Untul de Shea reprezinta la ora actuala un ingredient biologic deosebit de popular, astfel ca nu trebuie sa te miri daca vei constata ca o sumedenie de produse cosmetice sunt bazate pe Untul de Shea. De asemenea, acesta este folosit si in forma sa pura avand o textura asemanatoare cu cea a untului normal, insa beneficiile sunt cu totul altele. Pentru a beneficia si tu de puterea vindecatoare a naturii nu trebuie decat sa-ti comanzi Untul de Shea, iar mai apoi sa te bucuri de rezultatele obtinute.

Pielea este considerata a fi cel mai mare organ al corpului, iar prin urmare este necesara o ingrijire atenta a acesteia folosind cele mai bune produse cosmetice. Daca vrei sa optezi pentru alternativa naturala atunci unul dintre cele mai bune produse este Untul de Shea – un ingredient care poate fi considerat o farmacie naturala, fara indoiala. Datorita numeroaselor sale efecte pozitive acesta este cunoscut inca din vremuri de mult apuse, astfel ca testul timpului a fost trecut cu nota maxima!

Untul de Shea este un ingredient natural destul de cunoscut la ora actuala, insa putini sunt cei care stiu cu adevarat de unde provine si care este secretul acestuia. Aflat in numeroase preparate bio destinate ingrijirii de zi cu zi, acest unt are proprietati cu adevarat miraculoase pe care nu le poti descoperi niciodata in totalitate pana cand nu il folosesti pe propia piele.

Untul de Shea se obtine din semintele fructelor obtinute din arborele Karite, un copac originar din zona Africii care are nevoie de aproximativ 50 de ani pentru a ajunge la maturitate, iar aceasta este una dintre cauzele pentru care, la ora actuala, este protejat prin lege! Untul de Shea este bogat in vitamine precum A, E sau F, dar contine si o sumedenie de acizi grasi care ajuta la hidratarea pielii si au numeroase alte efecte pozitive asupra pielii. Parul uscat poate fi usor tratat cu ajutorul acestuia, deoarece il hidrateaza si ii ofera un aspect sanatos, moale si catifelat la atingere. Acidul cinamic ofera o protectie sporita impotriva radiatiilor UV facand astfel din acest produs un ingredient foarte important pentru multe dintre cremele si lotiunile de plaja, dar si pentru cele de dupa plaja.

In zilele noastre exista un numar covarsitor de produse cosmetice, care mai de care mai frumos ambalate si cu rezultate variabile, insa cate dintre acestea se poate lauda ca a fost folosit de sute de ani? Untul de Shea reprezinta un ingredient natural de baza chiar si in Egiptul Antic, deoarece avea rolul de a impiedica uscarea si deshidratarea pielii in conditiile unor temperaturi foarte ridicate si a unui nisip fin, abraziv.

Beneficiile Untului de Shea sunt cunoscute de sute de ani si chiar egiptenii din perioada Egiptului Antic foloseau acest preparat biologic pentru protectie si ingrijirea pielii. Unul dintre cele mai cunoscute efecte pozitive ale acestuia este in stransa legatura cu protectia pe care o asigura impotriva radiatiilor solare, altfel spus acesta este ideal pentru a-ti asigura un grad ridicat de protectie atunci cand mergi la plaja sau cand urmeaza sa-ti petreci un timp indelungat in aer liber, iar soarele straluceste puternic. De asemenea, multe dintre lotiunile de dupa plaja contin Unt de Shea datorita constituientilor sai care asigura pielii suportul nutritiv si regenerativ de care are nevoie.

Untul de Shea este un preparat biologic care are o sumedenie de efecte pozitive asupra corpului uman, iar majoritatea acestor efecte se indreapta indeosebi asupra pielii – cel mai mare organ. Acesta contine numerosi acizi grasi nesaturati printre care amintim de acidul oleic, acidul stearic, acidul linoleic si multi altii precum si un complex vitaminic important care ajuta la mentinerea sanatatii si frumusetii pielii tale. In ceea ce priveste textura Untului de Shea trebuie sa-ti spun ca se aseamana intr-o oarecare masura cu cea a untului obisnuit, astfel ca se absoarbe cu usurinta in piele pentru simplu fapt ca se topeste la temperatura corpului.

Untul de Shea este un preparat bio care insumeaza o adevarata farmacie naturala intr-un singur produs. Beneficiile acestuia sunt cunoscute inca din vremea Egiptului Antic atunci cand oamenii il foloseau pentru protectia impotriva radiatiilor solare puternice si hidratarea pielii. Se spune ca regina egipteana Nefertiti, care era deosebit de frumoasa, folosea Untul de Shea pentru a-si pastra pielea sanatoasa si hidratata corespunzator, asadar putem afirma, fara indoiala, ca Untul de Shea a trecut unul din cele mai grele teste si anume testul timpului.

Untul de Shea este considerat a fi unul dintre cele mai eficiente mijloace de hranire si sustinere a pielii. Avand in vedere ca aceasta este cel mai mare organ al corpului trebuie sa-i acordam o atentie sporita atunci cand vine vorba de ingrijire si asigurarea unui bun substrat energetic, iar Untul de Shea indeplineste toate aceste conditii. Extras din arborele Karite, Untul de Shea reprezinta o adevarate minune a naturii prin prisma rezultatelor pozitive pe care le ofera celor ce il folosesc. O sumedenie de afectiuni ale pielii pot fi tratate cu ajutorul acestuia, iar daca iti doresti o piele sanatoasa, elastica si frumoasa pentru o lunga perioada de timp nu trebuie decat sa incerci si tu acest preparat biologic si sa ramai placut surprins de rezultatele pe care ti le ofera. Nu mai sta pe ganduri si opteaza pentru avantajele naturii!

Untul de Shea este obtinut printr-un proces relativ complex care are la baza fructul obtinut din Arborele Karite. Acesta ajunge la maturitate in aproximativ 50 de ani si este protejat de lege, indeosebi in Africa unde poate fi intalnit cel mai frecvent. Untul de Shea reprezinta la ora actuala un ingredient natural foarte popular pe care il putem intalni in numeroase preparate biologice destinate ingrijii corpului. Multe dintre efectele sale benefice sunt in stransa legatura cu pielea, asadar, iata cateva dintre cele mai importante:

Untul de Shea este un preparat biologic care se obtine printr-un proces relativ complex din arborele Karite, originar din Africa de Vest. Acest arbore protejat prin lege la ora actuala are nevoie de cel putin 20 de ani pentru a inflori si de 50 de ani pentru a ajunge la maturitate, iar perioada medie in care traieste este de aproximativ 200 de ani. Fructele sale sunt culese, iar din ele – dupa procesul de prelucare – rezulta unul dintre cele mai uimitoare produse biologice si anume Untul de Shea care este cunoscut pentru propietatile sale miraculoase inca din vremuri de mult apuse.

Din dorinta de a trai intr-un mod cat mai natural si mai eficient cu putiinta, multi dintre oameni incep sa isi indrepte atentia catre produsele bio, catre preparatele ce ofera respect naturii si care nu polueaza nici prin procesul de fabricatie si nici prin eventualele deseuri care vor rezulta in urma utilizarii produsului, iar aici trebuie inclus ambalajul de cele mai multe ori. Produsele cosmetice obtinute prin metode industriale si chimice sunt usor inlocuite cu cele obtinute intr-un mod traditional, ecologic, iar Untul de Shea se numara printre acestea din urma.

Mentinerea aspectului tanar al pielii o perioada cat mai lunga de timp este intr-adevar un vis atat pentru majoritatea femeilor, cat si pentru majoritatea barbatilor, deoarece fiecare dintre noi isi doreste sa arate in permanenta tanar. Multi opteaza pentru o sumedenie de produse cosmetice care sa le ofere asemenea rezultat, insa putini sunt cei care stiu ca Untul de Shea este un ingredient natural care iti poate oferi un aspect tanar si sanatos pentru mult timp. Produsul mai sus amintit se obtine din Arborele Karite ce creste in regiunea Africii si are nevoie de jumatate de secol pentru a ajunge la maturitate.

Untul de Shea este unul dintre cele mai populare preparate biologice destinate ingrijirii corpului si este folosit inca din vremea Egiptului Antic. Proprietatile sale miraculoase sunt foarte cunoscute la ora actuala, astfel ca reprezinta alternativa bio ideala! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa-ti comanzi un preparat bazat pe acest ingredient si sa te bucuri de efectele sale pozitive asupra corpului tau.

Avand in vedere toate propietatile miraculoase ale Untului de Shea putem afirma despre acesta ca reprezinta o farmacie naturala veritabila! Pornind de la beneficiile la nivelul pielii si terminand cu cele de la nivelul parului, toate pot fi obtinute daca optezi pentru Untul de Shea. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa-ti comanzi un asemenea preparat biologic, iar mai apoi sa te bucuri de rezultate cu adevarat uimitoare. Cu o sumedenie de vitamine importante si acizi grasi, Untul de Shea este un adevarat miracol al naturii care a trecut testul timpului cu o nota maxima!

Untul de Shea reprezinta la ora actuala unul dintre cele mai populare ingrediente pentru multe dintre produsele cosmetice sau preparatele biologice. Acesta are textura untului de masa si se comporta intocmai la caldura, insa propietatile sunt cu totul diferite. Obtinut din fructele arborelui Karite, Untul de Shea reprezinta o farmacie naturala veritabila, fiind utilizat pentru multe afectiuni ale pielii sau pentru mentinerea sanatatii acesteia.

Untul de Shea are o sumedenie de avantaje, iar majoritatea dintre acestea sunt indreptate indeosebi asupra pielii! Ingrijirea acesteia trebuie sa fie o prioritate pentru oricine, deoarece pe langa aspectul estetic pe care ni-l ofera, pielea este si cel mai mare organ al corpului nostru, asadar este important sa-i asiguram un substrat corect si eficient pentru a ramane sanatoasa si frumoasa o perioada cat mai lunga de timp.

Proprietatile untului de karite sunt binecunoscute la ora actuala, astfel ca nu este de mirare de ce acest ingredient este gasit in multe produse destinate ingrijirii corporale. Datorita faptului ca individul constientizeaza toate pericolele ascunse in produsele cosmetice clasice, el are tendinta sa opteze pentru cele biologice care sa-i ofere aceleasi rezultate, dar cu riscuri zero, astfel ca cererea de ingrediente din agricultura biologica creste in mod direct cu vanzarile preparatelor bio care au in compozitie diverse uleiuri esentiale, unturi sau alte substante naturale.

Odata cu tendinta din ce in ce mai mare de a trece catre produsele bio producatorii s-au reorientat, astfel ca in prezent exista o cerere foarte mare de ingrediente naturale, iar untul de shea se numera pentru ele. Acesta se obtine din nucile arborelui Shea – Karite insa problema consta in faptul ca sunt necesari zeci de ani pentru ca acest copac sa ajung la maturitate si sa dea roadele potrivite procesului de extractie si fabricare a acestui ingredient biologic.

Untul de karite mai este cunoscut si sub numele unt de shea, iar procesul de obtinere este unul migalos si de lunga durata. Originar din Africa, arborele Shea – Karite necesita zeci de ani pana cand sa ofere nucile ca rod principal din care este extras untul. Sunt necesari macar zece ani pana cand acesta creste complet si inca aproximativ douazeci de ani pana cand untul extras este unul de calitate, asadar ia in considerare aceste aspecte data viitoare cand te decizi sa-ti cumperi un produs bazat pe aceste ingredient vegetal.

Originar din Africa, arborele Shea-Karite ofera astazi unul dintre cele mai populare ingrediente a preparatelor biologice si anume untul de shea care este comercializat si sub denumirea de unt de karite. Acesta are o sumedenie de proprietati benefice pentru organism, indeosebi pentru tegumente si este folosit intr-o varietate de creme, lotiuni si produse cosmetice destinate folosirii de zi cu zi. Daca vrei sa beneficiezi si tu aceste avantaje uimitoare tot ceea ce trebuie sa faci este sa-ti achitizionezi un produs al carui ingredient de baza este acest unt.

Untul de shea cunoscut si sub denumirea de unt de karite este un ingredient biologic deosebit de important si valoros la ora actuala. Aceasta importanta a lui provine din simplu fapt ca dureaza zeci de ani pentru a obtine nucile necesare extragerii untului respectiv, asadar iata un proces migalos si de lunga durata care trebuie rasplatit pe masura. In conditiile in care cererea de produse bio creste considerabil de la an la an, acest unt poate fi considerat un ingredient pretios.