cosmetice bio 1Acneea este o problema frecventa si apare des in cazul adolescentilor, fie ei baieti sau fete. In aceasta situatie uleiul esential de masline are capacitatea de a inlatura si de a stopa secretia uleioasa a pielii care este in principal cauza cea mai frecventa a acestei patologii.

De asemenea, uleiul esential de masline iti poate aduce beneficii chiar daca ai o piele fara probleme. Spre exemplu, daca vei pune cateva picaturi in apa de baie vei obtine o piele mai catifelata si mai elastica. Este important sa tii minte ca toate aceste avantaje pot fi obtinute intr-un mod natural, fara a te expune la pericolele substantelor toxice si chimice.

In ceea ce priveste pielea scalpului cu probleme sau firele de par despicate, uleiul esential de masline este iarasi o solutie ideala. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa masezi usor podoaba capilara si pielea cu acest ingredient, iar dupa aproximativ 30 de minute sa folosesti un sampon pentru a curata parul si a elimina urmele acestuia.

Exista, bineinteles, numeroase alte metode prin care uleiul esential de masline te poate ajuta si trebuie sa stii ca utilizarea lui un se limiteaza doar la mediul extern, ci si la mediul intern. Cu toate acestea, in orice situatie, trebuie sa ceri parerea unui specialist in domeniu care iti poate crea o schema terapeutica eficienta.