ulei bio In primul aceasta substanta obtinuta prin presarea la rece a salviei are capacitatea de a ajuta tractul respirator in diversele afectiuni pe care le poate manifesta. Este un antispastic eficient care ajuta totodata la stoparea acceselor persistente de tuse seaca suparatoare si, mai mult decat atat, este bun chiar si in situatiile neplacute in care dezvolti o laringita ca urmare a expunerii la agentii microbieni din aer.

De asemenea, un ceai de salvie te ajuta sa expectorezi mai usor, deoarece are capacitatea de a fluidifia mucusul acumulat in plamani. Efectele sale antibacteriene si antiinflamatorii sunt ca o mana cereasca pentru individul care sufera de o patologie infectioasa la nivel pulmonar, asadar iata cum aceasta planta minune are capacitatea de a actiona o singura data pentru multiple probleme de natura respiratorie.

Adesea febra este asociata unei asemenea simptomatologii neplacute, dar daca te gandesti ca trebuie sa o combati cu diverse alte substante sau medicamente atunci ai fi surprins sa afli ca tot uleiul de salvie sau un preparat biologic pe baza acestui ingredient poate fi o solutie exceptionala.

Spre final as mai vrea sa amintesc despre faptul ca salvia are o utilitate deosebita si la nivelul tractului digestiv ajutand la evacuarea bilei si in principal la intreg procesul de digestie. Combate eficient constipatia si este un antispastic foarte bun.