cosmetice bio 5Tenul unui individ este o carte de vizita, asadar este important sa ai grija el. Pielea uscata sau ultrauscata se poate dovedi a fi o problema sociala, deoarece duce la pierderea increderii in sine, insa atat timp cat folosesti o crema de noapte bio aceasta problema poate fi usor combatuta. Datorita faptului ca preparatul biologic mai sus amintit contine ulei de argan si alte uleiuri esentiale bogate in acizi grasi esentiali, Vitamina E si antioxidanti, vei obtine o reparare a pielii uscate si o hidratare corespunzatoare.

Mai mult decat atat noaptea si somnul sunt doua criterii importante in ceea ce priveste vindecarea, iar motivele sunt evidente. In timpul somnului organismul uman se reface pe toate planurile, asadar iata un moment oportun in care ii poti oferi ajutor. O crema de noapte cu uleiuri esentiale este buna, deoarece actioneaza in liniste, pe toata durata somnului, iar dimineata vei observa diferentele.

De asemenea, in timpul somnului esti ferita sau ferit de praful si mizeriile atmosferice care polueaza orice oras si care pot impiedica procesul de regenerare a pielii sau pot accentua problemele precum uscaciunea sau chiar acneea. Particule fine rezultate din gazele de esapament sau pur si simplu firele de praf se depun pe fata si pe restul corpului fie ca vrem, fie ca nu.

Instructiunile de utilizare ale unui asemenea produs sunt simple si eficiente: pentru inceput trebuie sa cureti bine zona fetei, iar daca in prealabil ai fost machiata atunci asigura-te ca ai indepartat in intregime orice urma de cosmetic. Dupa ce ai indeplinit aceste sarcini trebuie sa aplici un strat subtire de crema pornind din regiunea barbiei si indreptandu-te catre lobul urechii si ulterior din regiunea nasului si continuand pe toata suprafata fetei.

Un atu important este stimularea microcirculatiei, iar acest lucru poate fi facut cu usurinta doar prin simpla presare la baza gatului, insa este total contraindicat sa executi aceste miscari daca suferi de probleme cardiace precum hipertensiune arteriala, arterioscleroza sau altele pentru ca poti accentua respectivele patologii.