ulei esentialSapunul, gelul de dus sau spuma de baie pe baza de ulei esential de lamaie are capacitatea de a rezolva doua aspecte importante ale unui preparat biologic dintr-o singura lovitura. Cu alte cuvinte, pe langa faptul ca proprietatile curative ale lamaiei in ceea ce priveste problemele pielii sunt foarte bine cunoscute, aceasta ofera si un miros placut preparatului in care se afla. Prin urmare nu mai este necesara folosirea de compusi toxici sau chimici pentru a oferi un miros placut si relaxant.

In situatia in care folosesti o serie de produse cosmetice care au ca ingredient de baza lamaia atunci trebuie sa fii atent sa nu te expui la radiatiile UV imediat dupa ce ai aplicat lotiunea pe piele. Uleiul esential de lamaie si compusii bioactivi pe care ii contine acesta au capacitatea de a slabi apararea pielii impotriva radiatiilor, astfel ca exista o mare probabilitate sa te alegi cu o serie de arsuri solare chiar daca limitezi timpul de expunere.

Acestea fiind zise sper ca ai extras informatii utile din articolul de fata. Intr-un mic rezumat as vrea sa-ti amintesc ca lamaia si uleiul esential extras din coaja ei are capacitatea de a-ti aduce o serie de beneficii precum tratatarea problemelor pielii, a aparatului respirator si este utilizata chiar si in aromaterapie datorita mirosului puternic si placut pe care il emana.