cosmetice bio 3Natura este considerata adesea o adevarata farmacie care ne pune la dispozitie tot ceea ce avem nevoie pentru a ne trata, insa este important sa cunoastem care sunt plantele benefice si in ce cantitati trebuie administrate. Uleiul de salvie actioneaza ca un antipiretic eficient in timpul acceselor febrile reusind sa aduca temperatura corpului la valorile optime. Este adesea indicat in tratamentul infectiilor pulmonare, deoarece are o sumedenie de beneficii la nivelul tractului respirator.

De asemenea ajuta la purificarea organismului prin eliminarea si distrugerea toxinelor acumulate in diferite tesuturi. In urma unor procese metabolice intense exista posibilitatea acumularii de metaboliti sau alti compusi in diferite regiuni, astfel ca se instaleaza patologii mai mult sau mai putin semnificative. Uleiul de salvie are aceasta capacitatea de a detoxifia sangele si de a elimina toxinele prin transpiratie, curatand prin urmare intreg organismul.

Efectele sale la nivelul psihicului uman sunt la fel de cunoscute ca si celelalte aspecte pozitive pe care le aduce dupa sine. Uleiul despre care vorbim poate induce o stare de activare cerebrala prin care subiectul devine mult mai constient de mediul in care se afla si este mai alert la toate lucrurile din jur.

In incheiere trebuie mentionat ca aceste cateva informatii enumerate mai sus nu sunt nici pe departe toate calitatile pe care substanta respectiva le are, dar pentru a le expune in intregime ar fi fost nevoie de mult mai mult decat un articol.