ulei de lavandaFolosit intens pentru tratamentul pielii, uleiul despre care vorbim are capacitatea de a hidrata pielea si de a-i oferi aspectul pe care l-a pierdut. De asemenea are proprietati curative si in ceea ce priveste acneea sau cicatricele pe care aceasta le lasa la nivelul pielii, deci daca suferi de asemenea probleme nu ezita sa iti cumperi un produs a carui ingredient de baza este lavanda.

Mai mult decat atat, putini sunt cei care stiu ca de fapt insomnia poate fi tratata cu ajutorul acestei plante. Daca suferi de probleme cu somnul tot ceea ce trebuie sa faci este sa-ti aplici doua sau trei picaturi de ulei pe tample si sa le masezi usor cu degetele, iar mai apoi sa permiti starii de relaxare si liniste sa te cuprinda. Vei descoperi ca este util si pentru piele si pentru un somn de bebelus.

Acestea fiind zise nu-ti mai ramane nimic altceva de facut decat sa apelezi si tu la ajutorul unor produse ecologice pe baza de ulei de lavanda. Rezultatele apar mai devreme sau mai tarziu in functie de trasaturile personale si genetice. De asemenea, este foarte important sa respecti instructiunile de utilizare pentru a beneficia la maximum de calitatile unui anumit preparat. Nu ezita sa iti schimbi gama de produse cosmetice sintetice pe care le-ai folosit pana in prezent cu unele biologice, deoarece sanatatea ta este cel mai important lucru.