ulei argan 7Dintre preparatele bio merita sa le mentionam pe cele care contin ulei de Jojoba in compozitie. Acest ingredient natural are capacitatea de a impiedica pierderea parului si totodata de a stimula cresterea, deci nu doar ca vei reusi sa opresti procesul, ci il vei inversa. Poate fi utilizat pe orice tip de par si pentru ca este o substanta naturala reactiile adverse sunt incredibil de rare. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa te speli pe cap, apoi sa te usuci si sa aplici uleiul de Jojoba masand usor scalpul apoi sa-l lasi sa actioneze pentru 30 de minute inainte sa te speli inca odata.

Pe langa acest uleiu esential mai trebuie sa amintim si despre cel de masline. Acesta are o serie de caracteristici si beneficii atat in ceea ce priveste parul, cat si pielea sau chiar mediul intern, insa este foarte important sa respecti indicatiile expertilor sau producatorilor atunci cand vrei sa il folosesti.

Atat in ceea ce priveste utilizarea acestor preparate biologice, cat si a altor substante sau produse, este important sa stii ca pentru un rezultat eficient trebuie sa respecti o schema de tratament bine pusa la punct. Conceptia gresita care se afla uneori in mintile oamenilor conform careia „mai mult e mai bine” nu iti va aduce beneficii, ci dimpotriva, poate afecta raspunsul pe termen lung.

Bineinteles ca fiecare individ in parte este unic si toti raspundem diferit la aceiasi stimuli.