Cu toate ca scopul pentru care le cumperi este atins ele afecteaza structura si integritatea tesuturilor pe termen lung. Bineinteles ca nu toate fac acest lucru, insa daca exista alternativa bio de ce sa nu apelezi la ea?

cosmetice ulei salvie

Uleiul de salvie este un ingredient folosit frecvent in diferite produse cosmetice, dar si farmaceutice, deoarece are o serie de proprietati care ajuta corpul si din interior. El poate fi utilizat in tratamentul problemelor digestive pentru ca are capacitatea de a reduce aciditatea gastrica. Aceasta este una dintre cauzele pentru care apare gastrita sau ulcerul gastroduodenal, deci un tratament preventiv pe baza de ulei de salvie prescris de o persoana abilitata este foarte util.

Tot din sfera actiunilor digestive a uleiul mai sus amintit merita sa mentionam despre efectul laxativ pe care il are. Daca suferi de constipatie cronica atunci poti incerca sa obtii un sirop bazat pe acest ingredient minune si rezultatele nu vor intarzia sa apara atat timp cat urmezi planul terapeutic cu grija si atentie. Procesul digestiv este ajutat si prin stimularea evacuarii veziculei biliare, un important pas care este adesea cauza unor probleme cu o simptomatologie rasunatoare.

In concluzie acest ulei are capacitatea de a combate multiple patologii din sfera digestiva pe care mai mult ca sigur nu te-ai fi gandit ca poti sa le vindeci astfel. Salvia nu este o planta care actioneaza doar la nivelul pielii si nu este crescuta pentru a fi folosita doar in domeniul cosmeticelor, ci are numeroase intrebuintari.