cosmetice bio 7In primul rand acest tip de ulei esential este un dezinfectat foarte bun, astfel ca poate fi aplicat pe piele in situatia in care ai intrat in contact cu fel de fel de obiecte ce prezinta un risc crescut de a fi contaminate cu diverse bacterii. In infectii si alte leziuni este indicat sa cureti locul din jurul respectivei plagi daca nu poti beneficia de servicii medicale abilitate sau daca la momentul respectiv nu ai alta solutie mai buna.

Tot dintre beneficiile uleiului de salvie pentru piele trebuie sa amintim despre protectia impotriva insectelor si chiar a capuselor care se pot dovedi a fi o adevarata bataie de cap. In prezent exista o serie de produse cosmetice sau farmaceutice care te protejeaza impotriva acestor mici ganganii si care au in compozitie uleiul de salvie ca principal ingredient. Capusele se pot dovedi chiar periculoase daca sunt infectate cu diverse bacterii ce dauneaza grav organismului uman.

Acestea fiind zise sper ca articolul de fata te-a ajutat sa iti imbunatatesti cunostintele generale cu o serie de informatii utile despre capacitatea uleiului de salvie de a interveni in diverse probleme. Daca vrei sa obtii si tu aceste beneficii atunci nu ezita sa iti achizitionezi un produs bio preparat pe baza acestui ingredient, iar rezultatele pe care le vei obtine vor fi pe placul tau.