Inainte de a-ti achizitiona un produs trebuie sa fii sigur ca acesta respecta toate regulile impuse si este intr-adevarul unul bio. Pentru a fi sigur de acest lucru este important sa cauti certificarile pe care respectivul produs le-a obtinut. Fie ca le vei gasi pe ambalaj sau pe pagina site-ului care le comercializeaza, acestea au rolul de a-ti castiga increderea si de a te convinge ca ceea ce folosesti este autentic.

La nivelul epidermului se aduna o secretie uleioasa din cauza careia, mai devreme sau mai tarziu, apar diferite probleme dermatologice. In cazul adolescentilor aceste probleme sunt cosurile si acneea. Uleiul esential de masline are capacitatea de a indeparta secretia si de a-ti reda stralucirea de alta data a tenului. Cu toate acestea este important sa stii ca nu poti folosi aceste preparate dupa bunul plac, asadar inainte de a incepe tratamentul este indicat sa urmaresti pasii si sa respecti indicatiile de pe ambalaj.

Uleiul esential de masline are aplicabilitate chiar si in cazul celor care au o piele perfect normala, dar si isi doresc ca aceasta sa devina mai fina, mai neteda si mai elastica. In momentul in care esti pe punctul de a face o baie trebuie sa pui cateva picaturi din aceasta licoare naturala in apa, iar mai apoi poti sa te bucuri in continuare de relaxarea si starea bine pe care o vei obtine. Imediat dupa vei observa ca pielea ta este mai catifelata si mai placuta la atingere.