cosmetice bio 6Pentru uz extern acest tip de ulei este indicat indeosebi in tratamentul cicatricilor ce apar in urma cosurilor sparte sau vindecate partial. Acneea este o problema frecventa in randul barbatilor si femeilor deopotriva, dar poate fi limitata de varsta, astfel ca majoritatea celor care dezvolta probleme de acest gen sunt tinerii. Lucrurile sunt cu atat mai serioase cu cat o acnee poate afecta psiho-social si emotional un individ, asadar este important ca acestea sa fie tratate corespunzator si repede, iar preparatele bio pe baza de ulei de masline indeplinesc aceste criterii.

Acesta poate fi folosit si in cazul podoabei capilare. Inainte de a intra la dus poti sa-ti masezi pielea capului folosind ulei esential de masline timp de cateva minute, cu miscari fine si circulare, iar dupa ce termini acest proces acopera-ti capul cu un prosop si asteapta aproximativ jumatate de ora inainte de a-l spala cu sampon.

Rezultatele sunt dintre cele mai diverse si anume: repararea firelor despicate, aspectul mai matasos si chiar rezolvarea problemelor cu matreata. De fapt, in ceea ce priveste matreata exista numeroase tratamente bio care pot da rezultatele la unii indivizi, iar in cazul altora sa nu se observe nici o ameliorare. Prin urmare este indicat sa incerci diferite scheme de tratament pana cand afli ce anume ti se potriveste in functie de trasaturile tale personale si genetice. Este important sa intelegi ca fiecare om este diferit fata de altul.