cosmetice bio 1Uleiul de salvie este o solutie foarte eficienta impotriva bacteriilor, astfel ca multe deodorante bio il au in compozitie. Daca vrei sa optezi pentru o alternativa sanatoasa la toate aceste produse cosmetice care sunt fabricate utilizand substante toxice si chimice atunci nu ezita sa apelezi la ajutorul deodorantelor cu ulei de salvie pentru inceput.

Bineinteles ca efectul antibacterian nu este singurul care il recomanda a fi un ulei esential indicat in fabricarea deodorantelor, ci si mirosul deosebit de placut pe care il emana si care te duce in permanenta cu gandul la vremea calda si frumoasa.

Unele produse biologice bazate pe aceasta substanta miraculoasa oferita de catre natura sunt destinate chiar si unei sfere de ingrijire la care nu te-ai fi asteptat, cum ar fi ingrijirea bucala. Fiind un bun bactericid acesta se poate regasi si in pasta de dinti sau apa de gura, asadar iata inca un avantaj demn de luat in considerare.

In concluzie as mai vrea sa-ti amintesc ca toate cele mentionate mai sus nu reprezinta decat o mica parte din caracteristicile si beneficiile uleiului de salvie pentru corpul uman. Daca vrei sa te bucuri de sanatate la superlativ si de o ingrijre a corpului exemplara, fara a folosi substante chimice sau ingrediente periculoase atunci opteaza pentru produsele bio. Este important sa respecti regulile de utilizare si sa nu folosesti niciodata uleiuri esentiale fara o cercetare in prealabil si fara sfatul unui profesionist. Pentru cele ambalate trebuie sa citesti intotdeuna instructiunile de utilizare.