cosmetice bio 7Pentru inceput, uleiurile de acest fel sunt indicate in tratamentul cicatricilor sau eczemelor, deoarece are capacitatea de a hidrata pielea corespunzator si de a-i reface morfologia intr-un mod fiziologic si fara compusi activi nocivi. Cu toate acestea, uleiurile biologice trebuie sa fie folosite peste ceva timp dupa aparitia cicatricii sau cu alte cuvinte, nu este intotdeauna indicat sa utilizezi aceasta substanta pe o problema dermatologica noua. Initial, pielea are propriile mecanisme de reparare si regenerare, iar acest proces nu trebuie intrerupt prin aplicarea unor solutii ce pot influenta.

Elasticitatea pielii si aspectul catifelat al acesteia sunt iarasi doua criterii importante pe care trebuie sa le ai in vedere. Odata cu inaintarea in varsta pielea isi poate pierde din calitati, asadar ca devine mai uscata sau neplacuta. Mai mult decat atat, aceste diminuari pot reprezenta un substrat pentru dezvoltarea unor altor probleme ce nu sunt tocmai usor de tratat. Daca folosesti si un sapun care este fabricat din ingrediente chimice periculoase atunci vei grabi considerabil procesul de uscare si deshidratare al pielii, asadar este momentul sa optezi pentru alternativa sanatoasa.

Uleiurile esentiale, in mare parte, au capacitatea de a reda pielii stralucirea si elasticitatea din trecut. Poti opta pentru o serie de preparate bio care contin diverse uleiuri biologice in compozitie, iar mai apoi sa ramai surprinsa de toate efectele pozitive.

In concluzie, iata cateva informatii dintre cele mai importante pe care orice individ ar trebui sa le aiba. Este bine sa fii un cumparator informat, deoarece astfel nu vei mai fi condus de publicitatea intensa care prezinta anumite produse, ci vei alege singur.