Un exemplu potrivit de problema a tenului este aparitia cosurilor si a acneei care reprezinta o patologie foarte frecventa in cazul tinerilor. Mecanismul principal de formare si declansare a acestor probleme este in stransa legatura cu secretia uleioasa care se aduna la nivelul epidermului, dar acest ingredient vegetal are o capacitate uimitoare de a o curata. Este important ca o cura terapeutica sa fie pusa in aplicare intr-un mod corespunzator, astfel ca ar fi o idee buna daca apelezi la produsele bio pe baza de ulei esential de masline care vin totodata cu indicatii de utilizare.

O alta metoda interesanta de a folosi acest ingredient vegetal obtinut dintr-o agricultura biologica este urmtoarea: atunci cand faci o baie relaxanta poti incerca sa adaugi cateva picaturi in apa din cada pentru a obtine o piele mai delicata si mai fina.

De asemenea, prin acest gest asiguri si scalpului tau un minim necesar de ulei de masline care nu doar ca repara firele despicate, dar te ajuta sa obtii un par mai matasos si mai frumos care cu siguranta va atrage privirile celor din jur ce se vor intreba ce sampon complex si de ultima generatie folosesti zi de zi. O spalare cu sampon ulterioara a parului este indicata, deoarece conform unei scheme de tratament uleiul de masline trebuie sa stea aproximativ 30 de minute la nivelul scalpului.