unt de arganUna dintre regulilele preparatelor bio spune ca orice ulei esential obtinut trebuie prelucrat prin metode traditionale care sa pastreze cat mai mult din beneficiile de baza a plantei. Este important de stiut faptul ca o prelucrare mecanica si in cantitati mari a fructelor si a plantelor poate duce la pierderea sau diminuarea beneficiilor naturale, asadar iata un aspect important de care trebuie sa tii cont.

Pentru a obtine untul de argan cu toate beneficiile sale atat de cunoscute este necesara o presare la rece a uleiului esential obtinut initial, deci iata inca un proces in etapa de prelucrare care atat timp cat nu este executat corect sau nu respecta standardele poate altera produsul final.

Untul de argan este o adevarata farmacie intr-o singura cutie, deoarece are capacitatea de a hrani pielea, de a o hidrata si de a-i redea elasticitatea sau frumusetea care se pot pierde odata cu trecerea anilor. Daca te confrunti cu problemele precum uscaciune a tenului sau deteriorare a parului atunci nu trebuie sa eziti nici o clipa – achizitioneaza-ti o serie de preparate pe baza acestui ingredient minune si rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Unii oameni nu vor sa accepte ca anii trec si corpul imbatraneste, astfel ca daca te simti tanar, dar ridurile sau semnele imbatranirii isi fac simtita prezenta apeleaza la ajutorul unei creme bio antiimbatranire pentru a arata din nou ca in tinerete. Majoritatea acestor preparate bio contin numeroase uleiuri esentiale ca ingrediente, dar untul sau uleiul esential de argan este aproape nelipsit.

Este important sa stii ca aceasta miraculoasa reteta a naturii contine acizi grasi esentiali, antioxidanti care combat cu succes radicalii liberi, precum si vitamina E, iar toate fac din „Argania spinosa” planta ideala pentru a-ti trata si ingriji pielea.

Acestea fiind spuse trebuie sa-ti mai amintesc ca actiunea este necesara in majoritatea situatiilor cu care te confrunti, asadar daca nu esti inca hotarata in legatura cu aceste preparate bio iti voi da eu solutia la problema: cumpara, utilizeaza-te si mira-te de efectele pozitve si benefice pe care le poate avea acest produs cosmetic bio de ingrijire.