ulei argan 7Pentru a te convinge ca folosesti o sumedenie de substante sintetice si ingrediente toxice trebuie doar sa iei un produs cosmetic pe care il ai la indemana, sa citesti ingredientele, iar mai apoi sa te documentezi in legatura cu acestea. Sapunul bio este compus in totalitate din elemente nutritive si protective care nu se acumuleaza si nu fac rau oganismului, iar un exemplu potrivit este uleiul de argan.

Produsele bio bazate pe ulei de argan castiga teren foarte repede datorita faptului ca odata ce un utilizator le-a folosit toate increderea lui in produsele pe care le folosea anterior este redirijata. Cu alte cuvinte daca ai o rana la nivelul mainii este indeajuns sa te speli cu un preparat bio ce are in compozitie ulei de argan si rezultatele nu vor intarzia sa apara. Bineinteles ca ranile sunt doar un exemplu, lista de beneficii fiind mult mai lunga.

Ar mai trebui amintita capacitatea acestuia de a repara crapaturile pielii si de a te vindeca de aspectul uscat si aspru pe care il poti capata de-a lungul timpului sau din cauza profesiei tale. Util si in tratamentul acneii sau al eczemelor de alta natura, uleiul esential obtinut cu dificultate este intr-adevar un medicament al zilelor noastre.

De ce sa mai stai pe ganduri? Cumpara-ti un sapun biologic care respecta in totalitate sanatatea corpului tau si bucura-te atat de efectele pozitive, cat si de faptul ca ai scapat de toate acele ingrediente sintetice care iti pot face rau pe termen lung.

Metodele traditionale de obtinere a uleiului esential de argan sunt cele mai eficiente atunci cand vine vorba de pastrarea calitatilor principale. Uleiul este de fapt o esenta care inglobeaza substantele active benefice, dar cand sunt prelucrate la scara industriala acestea se pot pierde cu toate ca produsul ramane in continuare unul biologic atat timp cat nu este combinat cu ingrediente sintetice.

Un sapun bio pe baza de ulei de argan iti va proteja familia impotriva germenilor si microbilor care se afla pretutindeni, dar te va ajuta sa combati totodata si unele probleme medicale ale pielii, deoarece este bogat in vitamina E si antioxidanti.