ulei argan 7Recunoscut pentru capacitatile sale de a trata si a spori procesul de vindecare al acneei, gelul de spalat care are in compozitia sa ulei esential de argan este alegerea corecta. Aceste ingredient biologic se obtine doar din zona Marocului si mai este numit „aurul verde al desertului” din motive evidente.

Pielea uscata sau crapata este o adevarata problema care poate da batai de cap chiar si din punct de vedere estetic, insa uleiul de argan are capacitatea de a hidrata epidermul si de a-i reda finetea si aspectul pierdut. Incepe ziua cu dreptul si bucura-te de avantajele pe care acest ingredient activ biologic ti le poate aduce. Este important de stiut ca in procesul mecanic si industrial de procesare a plantelor o parte dintre caracteristicile de baza ale acestora se pierd, asadar un preparat bio care respecta criteriile necesare va fi prelucrat in mod traditional pentru ca tot efectul naturist sa fie pastrat.

Daca te-ai decis sa-ti petreci cateva zile pe litoral sau in orice alt regiune unde poti sta linistita sau linistit la soare atunci nu ezita sa iti pui in bagaje un asemenea preparat biologic, deoarece printre proprietatile de baza ale uleiului esential de argan se numara si vindecarea mai rapida si eficienta a arsurilor solare. Acestea pot aparea indiferent de timpul pe care l-ai petrecut in aer liber, deoarece unii au o piele mai sensibila decat altii.

Putini sunt cei care stiu ca ingredientul biologic despre care am amintit mai sus are efecte pozitive si asupra parului, inclusiv a scalpului. Podoaba capilara este cu siguranta un martor al frumusetii, asadar asigura-te ca il hranesti corespunzator folosind un preparat biologic care sa contina ulei esential de argan.

In concluzie se poate afirma ca o zi buna incepe cu folosirea unor produse cosmetice de calitate care sa iti asigure igiena corespunzatoare de-a lungul unei zile, dar care sa te si ajute sa iti rezolvi eventualele probleme mai mici sau mai mari ale pielii ori parului.