cosmetice bio 1Orice cultura biologica trebuie ingrijita cu mare atentie si protejata fara a folosi mijloace chimice sau sintetice. Este interzisa utilizarea ingrasamintelor obtinute prin metode industriale sau care contin urme urme de substante toxice. In caz contrar nu mai putem vorbi despre ecologie si respect oferit naturii.

Cu toate acestea exista asa-numitele „cosuri promotionale” care contin un numar mai mare de produse bio cu un pret de achizitie mult mai mic. Spre exemplu iti poti achizitiona un asemenea cos promotional ce contine un sampon, un sapun si un balsam, toate produse conform standardelor, iar banii pe care trebuie sa ii scoti din buzunar in aceasta situatie sunt mult mai putini decat daca ai fi cumparat fiecare produs in parte.

De asemenea, o alta metoda buna pentru a face economie atunci cand vrei sa-ti achizitionezi produse bio este sa apelezi la cantitatile mai mari. Iti poti cumpara un recipient de sampon bio care sa contina 1000 ml si astfel economiesti bani – pretul este mai mic si avantajele mai mari.

In aceasta situatie nu trebuie sa te gandesti ca ceea ce se afla in interiorul ambalajului are o calitate inferioara si prin urmare este mai ieftin. Pretul platit trebuie sa acopere cheltuielile producatorului, asadar obtii mai mult ingredient si platesti mai putin pe ambalaj.

Acestea fiind zise sper ca ai inteles ca pentru a-ti schimba stilul de viata intr-unul sanatos si mai ferit de pericole ascunse nu trebuie sa investesti o mica avere. Apeleaza si tu la preparatele bio si vei vedea ca rezultatele nu vor intarzia sa apara.