cosmetice bio 4O cauza frecventa a acestor reactii alergice este in stransa legatura cu reziduurile care se acumuleaza nepuntand fi preluate si metabolizate de catre organism. Odata ce ai inteles aceasta idee este momentul potrivit sa o corelezi cu una dintre regulilele principale ale unui preparat biologic care interzice cu desavarsirea folosirea unor ingrediente ce se acumuleaza in organism sau pe suprafata acestuia. Asadar poti trage de aici concluzia ca riscul unor reactii adverse datorate unei acumulari excesive este mult mai limitat in cazul produselor organice, deoarece acestea pur si simplu sunt preluate si folosite in totalitate de catre corpul uman.

Pielea se afla in permanent contact cu exteriorul, astfel ca este adesea supusa leziunilor si agresiunilor involuntare sau voluntare. O mica taietura se poate infecta, iar ulterior cand se vindeca si cicatrizeaza lasa un aspect neplacut pe o perioada nedeterminata de timp. Folosirea unor creme si solutii hidratante cu proprietati antibacteriene si antiinflamatorii precum uleiul de argan sau sucul de aloe vera reprezinta o excelenta modalitate de a limita impactul acestei leziuni si de a favoriza o vindecare completa fara sechele.

In concluzie este necesar ca pielea sa fie intretinuta si tratata corespunzator ori de cate ori este nevoie, iar folosirea unor produse bio nu doar ca sustine sanatatea si vitalitatea pielii, dar poate ajuta totodata la refacerea leziunilor intr-un mod natural si eficient.