Putini stiu ca untul de shea ofera o protectie uimitoare impotriva razelor UV, iar prin urmare nu trebuie sa miri daca il vei regasi pe lista ingredientelor care compun un preparat biologic destinat acestui scop. Pe langa faptul ca are acest efect important, compusii bioactivi din substanta hidrateaza pielea corespunzator si inlatura inflamatiile pielii si ale scalpului datorita faptului ca are un puternic efect antiinflamator.

Tot din sfera problemelor tenului merita sa amintim si efectele antirid pe care aceasta substanta mai sus amintita le are asupra corpului. Prin simplu fapt ca stimuleaza si faciliteaza productia de colagen a organismului pielea are un aspect mai elastic si mai sanatos pentru o lunga perioada de timp. De asemenea, fiind un preparat bio nu se acumuleaza in structurile epidermului si nici intr-o alta regiune a corpului, deoarece aceasta este o caracteristica de baza a produselor ecologice.

Nu multi sunt cei care stiu ca pe langa efectul antirid si de protectie impotriva radiatiilor UV, untul de sea stimuleaza microcirculatia pielii, astfel ca micile capilare care sunt raspunzatoare de hranirea si asigurarea unui substrat nutriv al pielii sunt mult mai active odata ce ai folosit un asemenea preparat, iar rezultatul este pe masura – o pielea mai sanatoasa, mai delicata si mai elastica.

Daca vrei sa beneficiezi si tu de asemenea efecte uimitoare atunci nu ezita nici o clipa sa apelezi la produsele ecologice.