Toate ingredientele ale unui spumant de baie pe baza de ulei de lavanda provin din cultura biologica atat timp cat respectivul preparat are eticheta de bio. Aceasta cultura biologica presupune lipsa pesticidelor si a ingrasmintelor chimice care sunt utilizate in cazul culturilor normale precum si existenta unor ingrediente de natura vegetala care ii aduc corpului tau numeroase avantaje.

Un lucru ce merita mentionat in legatura cu uleiul esential de lavanda este mirosul specific pe care acesta il are si care te va ajuta sa evadezi din cotidian spre taramuri de vis, minunate. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa-ti achizitionezi un produs bio si vei fi gata pentru a-ti transforma baia intr-un adevarat sanctuar la relaxarii.

In concluzie, daca iti doresti sa experimentezi senzatiile unice pe care un produs bio ti le poate oferi atunci opteaza pentru o spuma de baie cu ulei de lavanda. Pe langa igiena atenta vei beneficia totodata si de avantajele pe care ingredientele naturale ti le ofera. Acestea nu se acumuleaza, sunt usor absorbite si utilizate de catre organismul tau si cu siguranta pielea ta va fi cea mai „fericita”. Isi va recapata flexibilitatea si delicatetea, trasaturi care se pierd de-a lungul timpului.