aloe vera 3Aceasta creste in zonele calduroase care sunt ferite de inghet ori temperaturi scazute, iar pentru un avantaj major solul trebuie sa fie bogat in minerale. Se cunosc pana in prezent sute de specii diferite, insa doar cateva sunt benefice si au calitati curative importante. Contine vitamine, minerale si diverse enzime care ajuta la pastrarea unei conditii optime ale organismului, astfel ca la ora actuala exista o multime de cultivatori industriali sau casnici.

Pentru a beneficia de aceste avantaje este suficient sa bei un pahar de suc de Aloe Vera, iar restul vine de la sine. Avand in vedere proprietatile ei benefice in ceea ce priveste pielea, planta este adesea folosita ca ingredient de baza in multe creme si lotiuni folosite pentru mastile de fata. Putem spune despre Aloe Vera ca este ca o adevarata farmacie intr-o singura planta.

Proprietatile mai sus enumerate sunt doar cateva, deoarece planta despre care vorbim reuseste sa uimeasca cu o sumedenie de beneficii pentru diverse afectiuni. Prin urmare, data viitoare cand vei fi pus in situatia de a alege un produs bio pentru afectiuni digestive, dermatologice sau ale scalpului atunci trebuie sa iti indrepti atentia catre produsele ce contin ca ingredient principal aceasta planta minune.