unt shea 4Untul de Shea este un foarte bun hidratant atat pentru piele, cat si pentru buze. Daca te decizi sa-ti achizitionezi un balsam de buze pe baza acestuia preparat biologic atunci trebuie sa iti spun ca esti pe punctul de a face o alegere foarte buna. In timpul sezonului rece, atunci cand petreci timp in aer liber, buzele se pot usca si deshidrata din cauza frigului si a vantului, insa Untul de Shea hidrateaza si hraneste aceste tesuturi din profunzime, astfel ca nu vei fi pus in situatia neplacuta de a avea buzele crapate, dureroase. Mai mult decat atat, in situatia in care pielea buzelor tale este crapata poti folosi Untul de Shea cu rezultate miraculoase.

Un alt beneficiu demn de luat in considerare pe care Untul de Shea il aduce dupa sine este strans legat de elasticitatea pielii. Compusii activi ai acestuia, printre care amintim acizii grasi esentiali si vitaminele A, E sau F au rolul de a stimula secretia si productia naturala de colagen a pielii precum si de a asigura un suport nutritiv exceptional pentru tegumente. Prin urmare, dupa o anumita perioada de utilizare, ce depinde in general de caracteristicile fiecarui individ in parte, vei constata ca pielea ta si-a recapatat elasticitatea de alta data, este mai frumoasa si mai curata din punct de vedere al cicatricilor sau leziunilor existente.

De asemenea, vergeturile care apar dupa nastere pot fi usor de tratat cu ajutorul Untului de Shea. In perioada imediat urmatoare nasterii, tot ceea ce trebuie sa faci este sa aplici acest preparat natural la nivelul acestor cicatrici, iar mai apoi sa astepti rezultatele. Bineinteles ca si in aceasta situatie exista o serie de factori pe care trebuie sa-i in vedere si anume corectitudinea tratamentului alaturi de particularitatile fiecarui individ in parte.

Parul este o alta tinta terapeutica a Untului de Shea. In cazul in care suferi de mancarimi a scalpului, matreata sau par uscat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa folosesti un sampon bio pe baza de Unt de Shea sau chiar produsul ca atare pentru a scapa de aceste probleme. Datorita vitaminelor si a acizilor grasi esentiale pe care ii contine precum si datorita structurii sale, Untul de Shea se absoarbe cu usurinta la nivelul scalpului fara a lasa reziduuri neplacute. Parul tau va capata un aspect frumos, stralucitor si sanatos, intocmai cum a fost odata!