cosmetice bio 3Un preparat bio pentru ingrijire corporala este scos pe piata in urma unor studii si cercetari. Este adevarat ca se folosesc plante si ingrediente naturale, insa efectul acestora in anumite cantitati sau combinatii este bine cunoscut de catre compania producatoare. Cu alte cuvinte unele substante pot determina reactii atunci cand se intalnesc sau pot fi toxice in cantati mari cu toate ca efectele lor de baza sunt pozitive. Autotratamentul nu este o solutie eficienta, iar daca vrei sa rezolvi anumite probleme atunci apeleaza la cremele sau produsele deja existente si certificate de companiile de profil, respectand indicatiile de folosire.

Plantele medicinale, cele cu proprietati terapeutice sau cele pentru ingrijirea personala sunt adesea cunoscute de foarte multi oameni, dar ai face o greseala daca ai lua o parere personala ca o litera de lege. Cu alte cuvinte niciodata nu trebuie sa te bazezi pe ceea ce afli din surse nesigure sau neavizate in legatura cu diverse tratamente pe le care poti face singur, acasa, fara nici o supraveghere.

De aceea este indicat sa folosesti produsele bio care sunt fabricate de companii de renume, deoarece acestea le-au fabricat in asa fel incat sa iti rezolve o anumite problema sau sa mentina santatea generala a pielii, a parului si asa mai departe.