cosmetice bio 9Dimineata sau inainte de a pleca la serviciu nu ai suficient timp sa folosesti o serie de produse cosmetice de ingrijire, deoarece acestea presupun existenta unui tampon temporar in care produsul sa fie absorbit la nivelul porilor din piele, iar mai apoi o alta perioada in care sa apara efectele imediate – in situatia in care asa ceva este posibil pentru un anumit preparat.

Crema de noapte se aplica seara inainte de culcare si pe tot parcursul noptii actioneaza prin intermediul compusilor bioactivi vegetali la nivelul pielii, astfel ca dimineata cand te trezesti vei avea un ten mai placut, mai delicat si totodata un aspect odihnit. De asemenea, nici macar nu va trebui sa-ti mai faci probleme in legatura cu timpul pe care il ai la dispozitie, deoarece in perioada in care tu ai dormit natura si-a facut treaba.

Este important sa stii ca toate aceste ingrediente ale unei creme de noapte bio sunt obtinute din agricultura biologica, deci nu putem vorbim despre compusi chimici sau alte substante de natura industriala si sintetica ce iti pot afecta tenul pe termen lung. Fara parabeni sau silicon si doar cu uleiuri esentiale de cea mai inalta calitate, o crema de noapte bio este alegerea perfecta pentru orice femeie care isi doreste un ten curat si stralucitor precum si o piele delicata si hidratata corespunzator.