ulei argan pentru familieMulti dintre noi nu cunosc informatii despre toate ingredientele unor astfel de produse chiar daca acestea sunt afisate pe ambalaj. Un preparat bio protejeaza starea de sanatate a organismului pe termen lung, iar sapunul bio este un exemplu potrivit. De ce? Poate pentru ca este cel mai utilizat produs cosmetic si se afla in casele tuturor.

In momentul in care capacitatile de dezinfectie si protectie ale unui sapun se combina cu proprietatile miraculoase ale uleiului de argan putem spune ca avem in fata un produs bio de prima clasa. De la arsuri solare, acnee sau eczeme si pana la piscaturi de insecte, toate pot fi vindecate mai usor cu ajutorul uleiului esential de argan, asadar nu mai sta pe ganduri si alege inteligent chiar acum!

Un sapun bio nu este o investitie chiar atat de mare si avand in vedere ca este unul dintre produsele de larg consum poti opta pentru acesta cu usurinta. Poate ca efectele miraculoase nu vor fi observate imediat, mai ales daca nu ai probleme cu pielea mainilor – eczme, arsuri, taieturi si multe altele – insa macar gandul ca ai inlocuit produsii toxici care iti pot afecta familia pe termen lung te va linisti.

Fiind bogate in vitamina E sapunurile bio din aceasta categorie iti vor oferi o protectie adecvata atat tie, cat si intregii tale familii. Este important sa te gandesti la pielea sensibila a celor mici care poate fi usor afectata in cazul in care folosesti produse de o calitate indoielnica sau care contin substante toxice foarte puternice.

Atunci cand plantele din care se obtine un ulei esential – indiferent ca este vorba despre argan sau orice alt tip – sunt prelucrate industrial si mecanic o parte dintre proprietatile naturale se pot pierde, asadar pentru a evita acest lucru multe companii care se axeaza pe standardele bio aleg metode traditionale sau cu alte cuvinte sacrifica o parte din cantitate pentru a face loc calitatii.

Respectul pentru sanatatea clientului si starea de bine a acestuia incepe sa devina o tinta primordiala, astfel ca aparitia preparatelor biologice nu este o intamplare, iar sapunul pe baza de ulei de argan se incadreaza de minune in aceasta categorie.