unt shea 4Ei bine, toate aceste produse sunt combinate ulterior cu apa menajera care, cu toate ca este purificata si curatata, tot inapoi in natura ajunge. Cu alte cuvinte, produsele chimice nu doar ca afecteaza natura prin procesul de fabricare, ci si ulterior, cand ajung inapoi in natura.

Iata, deci, unul dintre avantajele utilizarii preparatelor bio. Este important sa stii ca acestea pot inlocui in totalitate gama de produse pe care le folosesti zilnic, iar dintre cele mai populare merita sa amintim despre sampon, sapun, balsam si chiar deodorant ori pasta de dinti.

Un mare avantaj pe care trebuie sa-l iei in considerare legat de preparatele biologice este urmatorul: acestea contin numeroase ingrediente naturale precum uleiuri esentiale de masline, argan si asa mai departe. De asemenea, exista unturi obtinute din plante precum untul de Shea ce are numeroase beneficii asupra corpului uman.

Pentru a fi sigur ca obtii cat mai multe produse la un pret mult mai mic exista doua variante la care poti sa apelezi. Fie optezi pentru cosurile promotionale ce contin cateva preparate bio, fie pentru produse care se vand in cantitati mai mari. Spre exemplu, iti poti achizitiona un sampon la 1000 ml ce va avea un raport pret/cantitate si calitate mult mai bun.

In concluzie nu exista nici un motiv pentru care sa continui sa utilizezi cosmetice chimice care nu doar ca iti fac rau tie si sanatatii tale, ci si mediului inconjurator. Alegerea este a ta, iar gama de preparate bio este incredibil de consistenta si diversificata, tot ceea ce trebuie sa faci este sa te gandesti ce anume ai dori si apoi sa cauti.