unt shea 7In primul rand aceasta reteta farmaceutica naturala intensifica producerea fibrelor de colagen care sunt deosebit de importante pentru organismul uman, indeosebi pentru piele. Ca urmare a acestui proces de reinnoire a fibrelor mai sus amintite leziunile precum arsurile solare, vanataile, taieturile sau chiar eczemele sunt vindecate fara prea mari batai de cap. Practic, untul de argan actioneaza sporind vindecarea naturala si fiziologica a organismului ceea ce il face un preparat pretios care cu siguranta trebuie sa isi gaseasca locul in propria locuinta.

Pielea umana secreta o substanta numite „sebum” care daca este in exces sau deficitara poate cauza probleme dermatologice inestetice si deranjate. Untul de argan are capacitatea uimitoare de a regla si de a tine sub control aceasta secretie, astfel incat te bucuri in permanenta de o sanatate debordanta a epidermului si a dermului.

Mai mult decat atat pH-ul pielii este o alta constanta care trebuie tinuta sub control, deoarece in caz contrar pot aparea alte probleme suparatoare. Un pH modificat impreuna cu o secretie de sebum inadecvata pot deschide calea unor inconveniente, dar untul de argan actioneaza la nivelul ambelor mecanisme fiziologice, asadar reuseste sa iti mentina pielea sanatoasa.

Vitamina E are efecte antioxidante importante si unele studii indica faptul ca aceasta incetineste efectiv procesul de imbatranire al celulelor. Prin urmare nu trebuie sa te miri daca vei observa ca unele creme antiimbatranire sunt bogate in uleiurile esential de argan sau unt de argan. De asemenea, efectul antioxidant este primordial pentru a combate radicalii liberi ce nu sunt tocmai compusi activi benefici pentru sanatatea ta si a pielii tale.

Alaturi de Vitamina E acesta mai contine si Vitamina A, Vitamina F si acizi grasi esentiali precum Omega 3, Omega 6 si Omega 9 care sunt deosebit de importante pentru o stare generala buna si un aspect sanatos al organismului tau.

Acestea fiind spuse tot ceea ce ar mai trebui sa faci acum este sa iti achizitionezi un preparat bio pe baza de ulei de argan si sa te lasi prinsa de efectele miraculoase ale acestuia.