Te-ai intrebat vreodata care este diferenta intre un deodorant si un antiperspirant? Aceste doua cuvinte par sa fie identice la prima vedere si oamenii isi achizitioneaza pe rand, cand un deodorant, cand un antiperspirant, in functie de necesitati, crezand de fapt obtin acelasi rezultat. Ei bine, din aceasta cauza te invit sa citeste cele ce urmeaza:

Mirosul neplacut al transpiratie apare din cauza bacteriilor si a microbilor, iar atunci cand folosesti un antiperspirant acesta are capacitatea de a le distruge, oferind totodata confortul necesar si un miros placut atat pentru cel in cauza, cat si pentru cei din jur.Deodorantele pot fi la fel de eficiente, doar ca acestea nu distrug bacteriile, ci acopera mirosul urat.

Antiperspirantele si deodorantele biologice au un efect de lunga durata si sunt foarte eficiente, deoarece adesea contin diverse uleiuri esentiale cu proprietati uimitoare. Spre exemplu, uleiul de salvie are capacitatea de a emana in aer un miros placut si este totodata un bactericid foarte eficient si natural.

In concluzie iata care sunt diferentele dintre un deodorant si un antiperspirant. Sper ca acest scurt articol ti-a oferit suficiente informatii folositoare. Alege alternativa naturala si sanatoasa si bucura-te de o igiena corepunzatoare atat tu, cat si restul familiei tale. De asemenea, produsele bio sunt cadoul ideal, astfel ca daca trebuie sa te duci la o zi de nastere in urmatoare perioada si nu stii ce sa-i oferi sarbatoritului nu ezita sa apelezi la aceste preparate.