cosmetice bio 4Aceste produse pe care le utilizam zilnic se pot dovedi a fi periculoase, deoarece unele sunt confectionate in totalitate din ingrediente sintetice. Te-ai gandit vreodata cat de mult utilizezi sapunul si alte produse de baza in ceea ce priveste ingrijirea? Ei bine, acestea iti pot usca pielea si mai departe poti dezvolta o alta serie de neplaceri legata de pielea uscata, asadar este momentul sa alegi sanatatea si sa te informezi mai mult inainte de a utiliza un produs.

Bineinteles ca ar fi o exagerare sa afirmam ca toate produsele existente la ora actuala pe piata, si care nu sunt biologice, au aceleasi rezultate, intotdeauna, indiferent de persoana. Insa cu toate acestea nu cred ca merita sa te expui unui risc suplimentar atat timp cat ai la indemana alternativa sanatoasa si eficienta.

Pielea uscata despre care am amintit mai sus poate fi un substrat bun pentru aparitia unor eczeme, dezvoltarea eternei probleme la adolescenti – acneea – precum si transformarea ei intr-o piele ultra-uscata, despre care multi oameni nu detin suficiente informatii.

Spre final, as mai vrea sa adaug ca toate acestea pot fi evitate utilizand o serie de produse biologice care respecta in totalitate criteriile de fabricare. Mai mult decat atat, nu doar ca vei fi ferit, dar vei obtine si avantajele plantelor naturale si a uleiurilor esentiale care au beneficii uimitoare cunoscute de foarte multa vreme, asadar, alege inteligent!