cosmetice bio 1Problema principala care apare in acest caz este reprezentata de cost, astfel ca multi oameni se tem ca vor plati prea multi bani pentru a obtine aceleasi beneficii, dar pe langa faptul ca pot apela la promotiile existente pe site-ul web acestia isi pot cumpara produse economice care vin in cantatitati mai mari si la preturi decente.

Avantajele acestora sunt foarte multe si nu pot fi cuprinse in totalitate intr-un singur articol, dar poate ca o lucrare de specialitate ar fi de ajuns. Uleiurile esentiale pe care le contin sunt extrase prin presarea la rece a unor plante, seminte si fructe care au fost crescute prin practicarea unei agriculturi biologice, iar acest lucru presupune din start lipsa oricarei interventii chimice din exterior. Fara pesticide si alte substante de aceasta natura, solul devine mai nutritiv, iar caracteristicile generale ale plantei sunt mult accentuate.

Pentru a egala balanta riscului cu cea a profitului pretul acestora este mai ridicat, deoarece fiind total expuse in fata daunatorilor exista sansa ca o intreaga cultura sa fie compromisa. Un cumparator atent si care pretuieste valoarea banilor va cauta intotdeauna varianta cea mai buna in ceea ce priveste costul si eficienta, iar produsele economice se incadreaza perfect in aceasta categorie.

Fiind vandute in cantitate mult mai mare – de la 250 ml la 1000 ml – costurile de ambalare si transport sunt mai reduse, astfel ca cel ce achitizioneaza un produs economic va face o alegere inteleapta. De fapt, prin produs economic se intelege existenta unui preparat care detine o cantitate mai mare de marfa propriu-zisa intr-un singur ambalaj, asadar ia in considerare acest aspect.