Un exemplu potrivit care sa sustina cele afirmate mai sus este gelul de dus pe baza de ulei de argan. Acest tip de ulei esential care se mai numeste „aurul verde al desertului” este foarte bogat in antioxidanti si datorita compusilor sai activi iti ofera beneficii numeroase pe care nu poti sa le treci cu vederea.

Pe langa o igiena excelenta a corpului, un gel de dus pe baza de ulei de argan te poate ajuta sa scapi mai repede si mai usor de eczemele care apar din diverse cauze atat la nivelul mainilor sau a picioarelor, cat si la nivelul fetei. Pentru simplu fapt ca hidrateaza pielea si o dezinfecteaza este un remediu potrivit in cazul acestor probleme dermatologice care pot deranja chiar si estetic.

Gelul de spalat care contine ulei de argan este eficient pentru ca reuseste sa combine actiunea terapeutica a acestui compus activ biologic cu cea a unui gel de dus normal care iti asigura igiena de zi cu zi, astfel ca nu exista nici un motiv pentru care nu ai beneficia de asemenea avantaje.

Orice activitate in aer liber te expune la piscaturile de insecte, iar de cele mai multe ori acestea lasa cu urme care se vindeca in cateva zile. Uneori se pot inflama, astfel ca pielea ta capata un aspect neplacut si chiar dureros la atingere sau, mai rau decat atat, incepe sa te manance. Din fericire dusul pe care il faci dupa un picnic sau o alergare prin parc se poate dovedi eficient in a trata si aceste mici probleme atat timp cat ai optat pentru un preparat biologic pe baza uleiului mai sus amintit.

Pentru a te convinge de toate aceste lucruri este necesar sa incerci, asadar alege acum alternativa sanatoasa a produselor cosmetice. Nu trebuie sa faci sacrificii si nici nu este nevoie sa renunti la stilul de viata pe care l-ai dus pana acum – incearca doar sa integrezi un preparat bio si poate ca vei vedea diferenta.