cosmetice bio 8Este important sa intelegi ca orice substanta biologica are un impact asupra organismului si ca orice compus bioactiv te poate afecta intr-un mod pozitiv sau negativ. Mai mult decat atat, chiar si acele produse care au un efect pozitiv asupra sanatatii corpului pot deveni toxice daca sunt folosite in exces, iar o mare problema a individului din societatea actuala este tendinta de supraincarcare la gandul ca problemele vor disparea mai repede.

Altfel zis, in loc sa aplice o crema intr-un strat subtire prefera sa aplice un strat gros care se absoarbe greu cu credinta gresita ca mai mult este totodata mai bine. Mai rau decat a nu respecta indicatiile de folosire a unui preparat biologic sau a oricarui alt produs cosmetic din comert este sa folosesti in exces plante sau substante biologice despre care ai informatia ca sunt benefice, dar nu stii exact cantitatile sau gramajul.

In concluzie trebuie sa ai grija cu tot ceea ce inseamna substanta straina de care te folosesti pentru a obtine diverse rezultate. Respecta regulilele de folosire si apeleaza la produse certificate si produse de catre experti pentru ca astfel poti fi sigur ca ai facut alegerea corecta pentru rezolvarea problemei tale sau pentru o ingrijire corespunzatoare